Sárgadinnye csónak málnasalátával

Még alig csengett le az eperszezon, de máris beért a következő nyári finomság, avagy a málna. Sárgadinnyével együtt kombinálva mondanom sem kell maga a megtestesült kánaán. Szeretnék veletek megosztani egy nagyon ízletes nyári gyümölcsmixet. 

Hozzávalók:

  • sárgadinnye 
  • málna
  • egy csipet fahéj 
  • pezsgő, rum
  • joghurt
  • méz 

A sárgadinnyét alaposan megmossuk, majd a közepén lévő magvasrészt egy kanál segítségével eltávolítjuk. Miután ezzel megvagyunk a dinnye húsából karalábévájóval, ha nincs akkor kiskanál segítségével golyókat faragunk egy tányérba beletesszük. Majd rétegenként pakoljuk a dinnye belsejébe a málnát, joghurtot, dinnye húsát. A tetejére önthetünk gyümölcsjoghurtot vagy mézet. Az ínyencebbek akár rummal vagy pezsgővel is meglocsolhatják. A legvégén a hűtőbe helyezzük pár órára, hogy rendesen kitudjon hűlni. Hidegen tálaljuk.

Jó étvágyat! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!